Керівник гуртка: Калькова Людмила Миколаївна

Драматичний гурток є однією з форм позакласної виховної роботи з учнями, яка дає можливість реалізувати творчі здібності кожного учня.

Заохочуючи дітей до драматичного мистецтва, школа виховує у них любов до прекрасного, вчить їх бачити це прекрасне і цінувати його, будить бажання творити прекрасне. Вміла організація роботи гуртка сприяє тому, що в учнів виробляються правильні погляди на мистецтво, розвиваються естетичне сприймання, почуття, смаки. Учні одержують знання і навички в галузі драматичного мистецтва, розвивають свою мову і художні здібності. Заняття у драматичному гуртку сприяють кращому засвоєнню шкільного курсу історії і теорії літератури, прищеплюють навички виступів перед великого аудиторією.

Робота драматичного гуртка є невід'ємною частиною виховної роботи школи. Учитель планує і контролює роботу гуртка, готує виступи до різних свят. Свята, які організовує драмгурток, особливо близькі учням. Коли гуртком керує знаючий педагог, успіх незаперечний. Щоб захопити учнів творчою роботою, потрібно, щоб сам керівник умів сприймати мистецтво, цінувати його красу. Байдужий до драматичного мистецтва ніколи не зможе захопити учнів, зробити заняття цікавими, емоційними, його робота не принесе користі учням.

Постановка драми-феєрії "Лісова пісня" Лесі Українки

/Files/images/dramgurtok/IMG_7405.jpg/Files/images/dramgurtok/IMG_7406.jpg/Files/images/dramgurtok/IMG_7388.jpg

*


Незабутні враження залишилися від перегляду вистави "Дідова дочка і бабина дочка" (українська народна казка)

/Files/photogallery/1059/Изображение 273.jpg/Files/photogallery/1059/Изображение 279.jpg/Files/photogallery/1059/Изображение 269.jpg

*


У рамках відзначення Шевченківських днів було поставлено п'єсу "Назар Стодоля"

/Files/photogallery/1061/IMG_2731.jpg/Files/photogallery/1061/IMG_2725.jpg

************************************

Кiлькiсть переглядiв: 1364

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.